El Brull estrena punt de càrrega elèctric per a vehicles 

Dimarts, 5 de març de 2024

La nova instal·lació, de 22 Kw, ofereix recàrregues sense cost fins a l’aplicació de la nova normativa fiscal, amb avantatges per a les persones empadronades al municipi

El Brull ha fet un gran pas cap a la mobilitat sostenible amb la posada en marxa d'un nou punt de càrrega elèctric situat a l'aparcament de davant de l’ajuntament. Aquesta estació, amb una potència de 22Kw, facilitarà la recàrrega de vehicles elèctrics, representant un avanç significatiu en l'aposta per les energies renovables i la reducció de l'empremta de carboni al municipi. 
 
De manera inicial, l'ús del carregador serà completament gratuït per tots els usuaris fins que entri en vigor la corresponent ordenança fiscal. A partir d'aquest moment, s'introduirà una tarifa especial amb bonificacions per a les persones empadronades al Brull, com a incentiu per fomentar l'ús de vehicles més nets i eficients des del punt de vista energètic. 
 
El cost del punt de càrrega ha estat de 34.218,08 euros finançat íntegrament per les subvencions rebudes en el marc del Pla III, provinent de fons europeu, i del Pla de Resiliència de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 6.03.2024 | 10:47