Contacte


Aquest formulari té com a objecte la sol·licitud d’informació a la nostra corporació. Si voleu iniciar un tràmit o gestió amb l’Ajuntament, cal que consulteu i utilitzeu l’opció corresponent a l’apartat de “Tràmits i gestions” del nostre web.

Tanca Formulari

L'ajuntament del Brull us convida a utilitzar aquest espai obert a tothom que vulgui fer alguna aportació o suggeriment, un espai obert a la participació ciutadana, perquè entre tots puguem fer del nostre municipi un lloc millor i més agradable per a viure-hi.

L’enviament de les dades que l'usuari ha introduït en aquest formulari implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o la gestió sol·licitada. En cap cas se cediran o es comunicaran a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Darrera actualització: 21.10.2021 | 11:15
Darrera actualització: 21.10.2021 | 11:15