Club de Golf Montanyà

El Club de golf Montanyà és una instal·lació de gran bellesa. Està íntimament relacionat amb el Parc Natural del Montseny ja que la major part dels seus boscos es troben al seu interior.

La privilegiada situació de la propietat, que ocupa 100 Ha., la utilització dels instruments necessaris per la conservació, l'increment i l'ús sostenible de la diversitat biològica, permet gaudir d'un entorn difícilment oblidable. La calma i el silenci solament són trencats pel refilet de les diferents espècies d'ocells en els boscos d'alzines, roures, pollancres i pins.

El rierol de l'Estanyol i les deu llacunes de diverses mides existents en la propietat, conformen zones humides amb una riquesa de flora i fauna extraordinària. Naturalesa i golf formen una perfecta simbiosi que converteix al jugador de golf en un observador privilegiat de la naturalesa.

La casa-club és una vella masia, originària del segle XIV, reconstruïda amb absoluta fidelitat que ens permet gaudir de la solidesa, majestuositat i solera d'una construcció típicament catalana.

A l'entrada podem contemplar la famosa "Alzina Rodona", alzina mil·lenària catalogada com a monument natural de Catalunya.

No podem oblidar el restaurant instal·lat a la casa-club; la fama dels seus fogons permet relacionar dues activitats diferents però complementàries. Golf i gastronomia es donen quelcom més que la mà!, per a la satisfacció de tots aquells que ens visitin.

   El camp dissenyat per David Thomas fou inaugurat l'any 1989.

Masia l´Estanyol - 08559 El Brull - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 840 170
Telèfon: 938 840 407
Adreça electrònica: info@golfmontanya.com
Lloc web: www.golfmontanya.com
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 20.04.2022 | 13:42