Una dotzena de formacions gratuïtes per millorar les habilitats empresarials

Dimarts, 10 d’octubre de 2023

La Mancomunitat La Plana i agents de promoció econòmica de la comarca programen conjuntament formacions per garantir oportunitats i retenir el talent.

Torna a començar el programa de formació per a millorar les habilitats empresarials d'emprenedories i empreses d’Osona. Una iniciativa que es treballa de forma conjunta entre els diferents agents de promoció econòmica de la comarca i la
Mancomunitat.
Fins al mes de desembre es portaran a terme un seguit de formacions bàsiques i sessions específiques centrades en posar en marxa el projecte emprenedor, millorar les habilitats i competències empresarials en àmbits com el màrqueting
digital, la gestió econòmica i les finances del negoci, entre d’altres.
El president de la Mancomunitat La Plana, Pere Medina Serrahima, subratlla que la suma d’esforços és cabdal per cuidar el progrés i, alhora, retenir el talent i garantir noves oportunitats.
En aquesta línia, la Manco ha organitzat la formació Activa Linkedin com a canalcomercial i comença a captar nous clients des del primer dia que es farà el 4, 9 i 11 d’octubre de manera telemàtica.


Programació conjunta i gratuïta
Totes les formacions són gratuïtes i per accedir-hi només cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç, trucar a Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana al 938 124 761 o escriure a sdl@mancoplana.cat.

La programació, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i que està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social, és una iniciativa impulsada per les entitats de promoció econòmica de la comarca: Creacció, agència d’emprenedoria, innovació i coneixement; Consorci del Lluçanès; Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura; Ajuntament de Centelles; Ajuntament de les Masies de Voltregà; Ajuntament de Manlleu; Ajuntament de Roda de Ter; Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà; Ajuntament de Sant Pere de Torelló; Ajuntament de Vic; i la Mancomunitat La Plana.

Darrera actualització: 10.10.2023 | 13:39