Nova formació sense cost per treballar com a muntador/a d’instal·lacions elèctriques i domòtiques

Dijous, 11 d’abril de 2024

Forma part del programa Generació de Talent - Formació a Mida subvencionat per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de generar noves oportunitats i satisfer les demandes laborals del sector.

El proper mes de maig començarà una nova formació com a muntador/a d’instal·lacions elèctriques i domòtiques en edificis d’oficines, comerços i indústries, per a persones en situació d’atur. Aquesta formació està feta a mida amb la col·laboració d’empreses del sector que necessiten contractar aquest perfil tècnic.

La formació, sense cost, es farà a Vic del 06 de maig al 28 de juny de 2024 ( 165 hores) de 3 de la tarda a 8 del vespre de dilluns a dijous, i els divendres de 3 a 5 de la tarda

Durant dos mesos es treballarà la introducció al muntatge d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió, al muntatge en instal·lacions domòtiques en edificis, la prevenció de riscos , i l’assoliment de competències transversals.

Per inscriure’s cal omplir el següent formulari  fins el dia 28 d’abril, inclòs. Les places són limitades.

El president de la Mancomunitat La Plana, Pere Medina Serrahima, remarca que la formació permetrà oferir noves oportunitats i afavorir l’enfortiment del teixit empresarial del territori.

 

Darrera actualització: 2.05.2024 | 11:26