Més de 200 participants en els tallers per a majors de 60 anys de la Mancomunitat

Dijous, 26 d’octubre de 2023

Es promou l’envelliment actiu i s’afavoreix la creació d’espais perquè es reforcin els vincles entre persones del mateix poble

Aiguafreda, Balenyà, El Brull, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Sant Miquel de Balenyà, Seva, Taradell, i Tona, han començar a impartir els tallers per a persones majors de 60 anys a través de la Mancomunitat La Plana.
Al llarg d’aquest curs s’oferiran tallers de diferents temàtiques per millorar la qualitat de vida, afavorir la coneixença de noves persones, i promoure el lleure amb propostes de psicomotricitat, estimulació cognitiva, creativitat, anglès i català.
Enguany hi ha un total de 16 grups en funcionament amb 205 persones inscrites. Els tallers de memòria i psicomotricitat són els que tenen més bona acollida, seguits dels tallers d’idiomes i manualitats.
El president de la Mancomunitat, Pere Medina Serrahima, recorda que els Ajuntaments i EMD subvencionen gran part del cost dels tallers amb l’objectiu de promoure l’envelliment actiu i crear espais perquè les persones del mateix pobles reforcin vincles i la seva autonomia.

Darrera actualització: 26.10.2023 | 14:17