La Mancomunitat crea l'espai Ferran Teixidó

Divendres, 21 d'abril de 2023 a les 00:00


El president de la Mancomunitat La Plana, Pere Medina Serrahima, acompanyat de responsables d’àrea, va descobrir la placa en record a qui va morir sent president de la Mancomunitat La Plana i alcalde del Brull, Ferran Teixidó Turner, el passat mes de juny.

El reconeixement és fruit d’una voluntat unànime de l’assemblea general de la Mancomunitat recollida a la sessió del 17 de novembre de l’any passat.

La placa resta instal·lada en una de les parets adjacents de la nova planta de compostatge, inaugurada el 30 de març, i dona nom al nou espai obert que uneix la planta de compostatge, la planta de triatge i les oficines de la Mancomunitat i es convertirà en una zona de descans, amb arbres i mobiliari urbà, per cuidar l’entorn, afavorir les interrelacions i oferir qualitat de vida a les persones que treballen a l’ens supramunicipal format per 13 pobles.

L’acte s’ha emmarcat en una jornada adreçada a les 130 persones que treballen a la Mancomunitat i que ha servit per conèixer millor l’equipament que tanca la gestió de residus orgànics amb recursos propis.

Darrera actualització: 21.04.2023 | 10:20