Formació per empreses i emprenedors Abril 2015

Dijous, 26 de març de 2015

La formació és un recurs essencial per millorar la vostra competitivitat. Enguany les entitats de promoció econòmica de la comarca d'Osona us tornem a oferir un programa de formació anual enfocat amillorar les habilitats empresarials. El programa fa un recorregut per tots els àmbits de l'empresa ambsessions entre els mesos de març i desembre.

 

Els àmbits que es treballaran són: planificació estratègica, màrqueting digital, gestió comercial, planificació econòmica i financera, i gestió d'equips, entre altres. Us avancem les sessions d'abril i llistem les de maig, a les quals ja us podeu inscriure. Properament us donarem a conèixer la resta de sessions formatives.

Inscripcions a: http://www.creaccio.cat/empresa/programa-formacio-empreses-emprenedors/programa-de-formacio/

Programació d'abril

 

9 d'abril

Gestió del temps - Aconseguir més amb menys!

Adquirir coneixements i habilitats per gestionar el temps de la nostra vida. Treballar consells i exercicis pràctics per a ser més eficaços. S'acabarà la sessió amb el desenvolupament d'un pla d'acció de millora individual d'aplicació immediata.

De 9.00 a 13.00 hores – Edifici la Cooperativa de Torelló (plànol)

Ponent: Josep Mas, soci director The art of newmanagement. Formador en habilitats directives. Consultor i coach en RRhh i estratègia.

  

14 d'abril

Què més puc fer per millorar el meu negoci? Tècniques pràctiques

Analitzar quin és el meu client objectiu i què busca. Quin és l'objectiu del meu negoci. La importància de la comunicació verbal i no verbal en el comerç. Treballar què puc fer per a millorar el meu negoci a través de la iniciativa, la pro activitat i l'actitud motivadora per a assolir els objectius plantejats.

De 14.30 a 16.30 hores  -  Espai socioeducatiu El Ganxo - Sant Hipòlit de Voltregà (plànol)

Ponent: Ferran Camps, coach personal i empresarial, emprenedor i escriptor.

 

16 d'abril

L'eficiència energètica a l'empresa com eina per l'estalvi econòmic.

Conèixer com aconseguir estalvi econòmics i energètics modificant la gestió d'una empresa. Estar al dia de les tendències en eficiència i estalvi energètic. Possibilitat de fer consultes personals energètiques.

De 10.00 a 14.00 hores  -  Museu del Ter, Manlleu (plànol)

Ponent: Esteve Maneja, Lavola

 

20 d'abril

Fiscalitat bàsica per autònoms.

Aprendre els conceptes més habituals, l'estructura i funcionament de càlcul dels impostos. Iniciació a l'Impost de la Renda i IVA. Aprendre el règim de sancions i recàrrecs tributaris. Planificar una estratègia tributària per gestionar el negoci. Els principals continguts que es tractaràn seràn: Els conceptes tributaris, l'impost del valor afegit per autònoms, l'impost de la renda per autònoms, com planificar una estratègia tributària i les sancions tributàries i els recàrrecs.

De 9.00 a 13.00 hores  -  Consorci del Lluçanès, Santa Creu del Jutglar (plànol)

Ponent: External-Norveta Consulting, SL

 

23 d'abril

Taller pel canvi de mentalitat: Eficiència de Flux vs Productivitat

Molt es parla de metodologies revolucionàries per la transfomació de l'empresa com el Lean Manufacturing o el Quick Response Manufacturing. El problema gairebé sempre resideix en que l'empresa apliquem les tècniques sense entendre el concepte, sense canviar realment la forma de pensar. Aquesta és la idea d'aquest taller, el d'entendre exactament en què consisteix tot plegat però sobretot per saber quin és el "mindset" necessari per emprendre aquest camí.

De 9.00 a 13.00 hores  -  Casa Convalescència, Vic (plànol)

Ponent: Sergi Mussons, Àurea Productiva, SL.

 

30 d'abril

Internet com a canal estratègic de vendes i comunicació

Saber dissenyar l'estratègia de màrqueting online més adient, que aconsegueixi clients i fidelitzar-los, que permeti posicionar-se com a empresa en el mercat desitjat. El contingut serà: estratègies a la web, posicionament i comunicació; eines i control de seguiment de clients.

De 9.00 a 13.00 hores - Sala de vidre, Centelles (plànol)

Ponent: Esperança Esteve

 

Darrera actualització: 21.10.2022 | 08:43