Ruta dels Íbers al Brull

La Ruta dels Ibers és un projecte de turisme cultural coordinat des del Museu d'Arqueologia de Catalunya que té per objectiu donar a conèixer els principals jaciments ibèrics del nostre país, així com els pobles que els habitaven.

Voleu viatjar als temps dels ibers? Aquesta és la forma més ràpida i segura de tornar 2000 anys enrere… Veniu i participeu en les activitats que, per a totes les edats, trobareu aquest cap de setmana a tots els jaciments de la Ruta: activitats infantils, tallers d'arqueologia, escenificacions històriques, degustacions de menjar, visites teatralitzades... No us ho podeu perdre!

Els jaciments de la Ruta dels Ibers són: La Moleta del Remei (Alcanar), El Castellet de Banyoles (Tivissa), Coll del Moro (Gandesa), Sant Miquel (Vinebre), La Fortalesa (Arbeca), El Molí d'Espígol (Tornabous), Olèrdola, La Ciutadella (Calafell), Puig Castellar (Santa Coloma de Gramenet), Ca n'Oliver (Cerdanyola del Vallès), El Turó del Montgròs (El Brull) , El Cogulló (Sallent), El Casol de Puigcastellet (Folgueroles), L'Esquerda (Roda de Ter), Ullastret, Castell (Palamós) i Puig de Castellet (Lloret de Mar).

Darrera actualització: 28.04.2022 | 11:02