Tarjetes identificatives per les masies o cases aïllades

Divendres 25/09/2015
L'ajuntament ha fet arribar darrerament aquestes tarjetes a totes les masies i cases aïllades del municipi. Es tracta d'una targeta magnètica identificativa de cada casa de pagès o edificació aïllada. En cas de qualsevol emergència, amb una trucada al 112 els serveis d'emergència obtenen les coordenades del lloc en qüestió cosa que permet l'activació dels serveis amb una major celeritat.

El Servei de Protecció Civil del Consell Comarcal d'Osona conjuntament amb el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya i el vostre Ajuntament van iniciar un projecte pilot per identificar totes les edificacions aïllades de la comarca. L'objectiu del projecte, a part de tenir identificades totes les edificacions aïllades de la comarca d'Osona, és poder-les codificar totes, de manera que en cas d'emergència, mitjançant el codi identificador, els mitjans d'emergència (mossos, bombers, o SEM) puguin disposar de la posició exacta del vostre habitatge.

És per això que cal que tingueu la targeta que us entreguem en un lloc visible per tal que, si es dóna una situació d'emergència a la vostra llar, mitjançant una trucada al 112 els comuniqueu el Codi Identificador que hi figura.

EN CAS D'EMERGÈNCIA

1r - Truqueu al telèfon  d'emergències 112

2n – Indiqueu el codi identificador de la tarjeta

 

El conseller d'Interior, Jordi Jané, va presidir l'acte de lliurament de les primeres targetes amb codi d'identificació de masies aïllades. L'acte es va fer al Consell Comarcal d'Osona amb la presència del seu president, i d'una trentena d'alcaldes de la comarca i consellers comarcals.

Foto: Moment de l'entrega de les tarjetes

 

 

Imatges i vídeos

Moment de l'entrega de les tarjes al Consell Comarcal
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02/11/2020 16:50