Visita d’en Martí Gironell al Club de lectura

Dimecres, 21 de juliol de 2021

El dia 31 de maig, últim dilluns del mes com ja és habitual, ens vàrem reunir per parlar de llibres.

En aquesta ocasió va estar amb una trobada molt especial gràcies a la gestió del Bibliobús Puigdon i a la Institució de les Lletres Catalanes, en què vàrem tenir el goig de rebre en Martí Gironell autor d'El Pont dels jueus i de Paraula de jueu.

En Martí que és una persona molt propera, agradable i excel·lent comunicador que va fer sentir-nos molt còmodes en l'intercanvi comunicatiu de la seva obra que tot parlant-ne amb ell i sobretot escoltant-lo ens va ser molt gratificant i encomanadís el seu entusiasme que pel fet de ser nadiu de Besalú l'ha fet coneixedor de la història d'aquest Pont que ens ha fascinat i segueix fascinant tanta gent.

Per escriure aquests dos llibres de ficció i acostar-los el més possible a la realitat del segle XIV es va haver de documentar a fons i en llegir-los, sorprèn la quantitat d'informació que contenen. Ens ho va

explicar amb mil detalls i moltes més anècdotes sobre la construcció del Pont.

En resum; va ser una estona que havia de durar una hora i sense ni adonar-nosen, gairebé n'havien passat dues en una mena de classe d'història que va derivar en animada conversa entre l'autor i els i les participants.

Cal donar les gràcies al regidor Albert Cartanyà pel seu esforç continu en què tot surti de la millor manera possible.

Darrera actualització: 24.10.2022 | 11:59