Visita d’en Martí Gironell al Club de lectura

Dimecres, 21 de juliol de 2021 a les 00:00

El dia 31 de maig, últim dilluns del mes com ja és habitual, ens vàrem reunir per parlar de llibres.

En aquesta ocasió va estar amb una trobada molt especial gràcies a la gestió del Bibliobús Puigdon i a la Institució de les Lletres Catalanes, en què vàrem tenir el goig de rebre en Martí Gironell autor d'El Pont dels jueus i de Paraula de jueu.

En Martí que és una persona molt propera, agradable i excel·lent comunicador que va fer sentir-nos molt còmodes en l'intercanvi comunicatiu de la seva obra que tot parlant-ne amb ell i sobretot escoltant-lo ens va ser molt gratificant i encomanadís el seu entusiasme que pel fet de ser nadiu de Besalú l'ha fet coneixedor de la història d'aquest Pont que ens ha fascinat i segueix fascinant tanta gent.

Per escriure aquests dos llibres de ficció i acostar-los el més possible a la realitat del segle XIV es va haver de documentar a fons i en llegir-los, sorprèn la quantitat d'informació que contenen. Ens ho va

explicar amb mil detalls i moltes més anècdotes sobre la construcció del Pont.

En resum; va ser una estona que havia de durar una hora i sense ni adonar-nosen, gairebé n'havien passat dues en una mena de classe d'història que va derivar en animada conversa entre l'autor i els i les participants.

Cal donar les gràcies al regidor Albert Cartanyà pel seu esforç continu en què tot surti de la millor manera possible.

Darrera actualització: 24.10.2022 | 11:59