Tres noves línies de transport públic per accedir al Parc Natural del Montseny

Dimecres, 6 d'octubre de 2021 a les 00:00

La Diputació de Barcelona i la Direcció General de Transports de la Generalitat posen en marxa una prova pilot de tres noves línies regulars d'autobús per accedir al Parc Natural del Montseny, que es farà els caps de setmana i festius del 9 d'octubre al 7 de novembre.

L'objectiu és reduir l'ús del cotxe particular i evitar massificacions. Les tres línies de bus s'oferiran els caps de setmana i festius des del 9 d'octubre fins al 7 de novembre. Les noves línies ofereixen bitllets senzills vàlids per a tot el dia i permeten pujar i baixar del bus tantes vegades com es vulgui. El bus serà gratuït pels menors de 12 anys. A més, les tres línies estan integrades al sistema tarifari de l'ATM de Barcelona.

El novembre de 2017 es va posar en marxa una prova pilot per accedir amb autobús des de Sant Celoni fins a Santa Fe del Montseny. La bona resposta de visitants va fer que, a l'octubre de 2018, el servei passés a ser regular i s'establissin dues línies estables tots els caps de setmana i festius. Ara, es fa un pas endavant, i s'afegeixen tres línies més al Bus Parc: dues al vessant osonenc amb sortides des de Vic ,Tona i Sant Miquel de Balenyà; i la tercera al vessant sud del Vallès Oriental, a Santa Maria de Palautordera.

Consulta els horaris

 

Darrera actualització: 24.10.2022 | 11:59