Tornen les visites guiades al jaciment arqueològic del Montgròs a El Brull

Dimarts, 18 d’octubre de 2022

De manera provisional i fins l'estiu del 2023 es reprenen les visites al jaciment arqueològic del Montgròs a El Brull. Les visites a les muralles del Montgròs surten des del Centre d'Informació de la Rectoria del Brull i estan acompanyades per un arqueòleg amb els cotxes particulars fins al jaciment situat a 4,8 km. Començaràs la visita introduint-te al món dels ibers i passejaràs per les restes desentrellant els secrets que amaga la imponent muralla. 

Es faran visites guiades els dissabtes següents:

  • 29 d'octubre i 26 de novembre del 2022.
  • 18 de març, 15 d'abril, 20 de maig, 17 de juny i 15 de juliol del 2023.

Inscripció prèvia:
Les visites són gratuïtes i amb places limitades. Imprescindible inscripció prèvia al Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona:
✉️ s.patrimonial@diba.cat

Punt de trobada:
L'acollida dels visitants serà a les 11:00 h al Centre d'informació de la rectoria del Brull – Parc Natural de Montseny (Pl. de l'Ajuntament, s/n, 08559, el Brull). El desplaçament fins al conjunt arqueològic (4,8 km) s'efectuarà per mitjans particulars. Cal disposar d'un vehicle apte per a pista forestal.

La visita té una durada aproximada d'una hora i mitja. El recorregut té una dificultat baixa però inclou alguns trams d'escala.
Es recomana portar calçat còmode.

Darrera actualització: 24.10.2022 | 11:59