Torna la marxa Matagalls - Montserrat

Dilluns, 13 de juny de 2022

El 17 de setembre serà un dia mogut a El Brull. El Centre Excursionista de Gràcia i l'Ajuntament del Brull organitzen un any més la marxa Matagalls-Montserrat. Tot i això, el format no tornarà a ser el què era abans de la pandèmia, però tampoc serà el que es va fer durant la pandèmia. Serà un format de sortida molt més llarga i amb més espai entre uns i altres.

La marxa Matagalls-Montserrat és una de les trobades principals de gent del món de l'esport, de gent competitiva, amable i que es mou amb afany de superació. El municipi fa cada any l'esforç que calgui per rebre'ls amb esperit crític, si cal, i superant-se també perquè l'estada els sigui amable i fàcil.

El precedent d'aquesta marxa és motivat per la que va fer per primer cop mossèn Jaume Oliveras i Brossa que ja el 5 d'agost de 1904 va unir Montseny i Montserrat. Van repetir l'experiència el 1972 Carles Albesa i Jordi Ribot també del Centre Excursionista de Gràcia i de llavors ençà, ha estat la prova no competitiva més popular del calendari excursionista.

Darrera actualització: 24.10.2022 | 11:59