Sortida a Santa Coloma Sasserra i Coves del Toll

Dilluns, 25 de juliol de 2016
Des dels Serveis Socials i Atenció a la Gent Gran s'organitzen sortides culturals i d'esbarjo obertes a tothom. El 3 de maig es va fer una passejada a Santa Coloma Saserra i el 7 de juny a les Coves del Toll. Així relaten el que van viure els participants:

Santa Coloma Saserra

“Hem sortit d'El Brull amb el programa prou clar cap a Santa Coloma Sasserra amb el berenar. Després d'admirar l'entorn  bucòlic on ens hi hem trobat immersos, amb el monumental Roure del Giol, l'ermita i cementiri, hem parat taula i a mig berenar, oh sorpresa! Se'ns presenta un senyor amb les claus de l'ermita de Santa Coloma i del cementiri per a poder-ho visitar. Cal dir que aquest senyor, en Salvador Rovira és el Tinent d'Alcalde de Castellcir que amb un tracte exquisit ha compartit aquesta tarda d'esbarjo amb nosaltres i aflorant records en que uns i altres convergíem”.

Coves del Toll

“Hem passat una tarda a les entranyes de la Terra – a les Coves del Toll – fent la descoberta de com feres i humans competien per ocupar l'aixopluc d'espais protegits. Hem estat molt ben acompanyats per l'Ignasi, el guia. Vam passejar per aquest paratge de surgències i més coves, cabanes... En definitiva, un paratge a prop en l'espai i lluny en el temps, tot un altre món! Després hem fet via cap a Moià amb prou estona per berenar i per preparar la propera sortida”.

 

Darrera actualització: 21.10.2022 | 08:43