Obres de millora a Sant Jaume

Dijous, 22 de juliol de 2021

Aquest inici d'estiu l'Ajuntament del Brull ha fet un seguit de millores a Sant Jaume. Això ha estat gràcies a una subvenció del Pla de Millora de Camins de la Diputació de Barcelona 2021.

Amb el pressupost d'aquesta subvenció, l'empresa Obres i Paviments Bou, ha reforçat les arquetes dels ramals més baixos del clavegueram de Sant Jaume. També s'ha arreglat els desperfectes que hi havia el pont de Sant Jaume i s'ha ampliat la calçada amb un boral al camí a l'altura de Can Gasala millorant la seguretat d'aquest tram. A més a més, s'ha fet un repàs al Camí Ral, des de Can Roca fins a Hostalets de Balenyà.

Una altra actuació que ha fet l'Ajuntament a Sant Jaume, fora de la subvenció anteriorment citada aquest mes de juny, és la neteja i manteniment del clavegueram en els trams que hi ha menys pendent, treballs que ha realitzat l'empresa Terricabras S.L.

La subvenció del Pla de Millora de Camins de la Diputació de Barcelona 2021 també ha permès fer millores en els camins del Maset, El Bruguer i part del camí de les Planes.

Darrera actualització: 24.10.2022 | 11:59