Nou calendari de subvencions a particulars 2021

Dimarts, 1 de juny de 2021 a les 00:00

A partir de l'abril d'enguany, la sol·licitud i adjudicació de les subvencions per a particulars que atorga la Gerència de Serveis d'Espais Naturals es farà en el mateix any natural i la seva execució s'haurà de fer l'any següent. La convocatòria de l'any 2022 es farà amb més dotació econòmica per compensar l'absència d'ajuts d'aquest any.

L'any passat, a causa de les dificultats motivades per la pandèmia de la COVID-19, les subvencions a particulars del 2020 no van poder ser resoltes fins el desembre. La seva resolució es va comunicar als interessats i interessades a finals d'aquell mes. Per tant, les actuacions que han estat objecte de subvenció en la darrera convocatòria es duran a terme, en la seva quasi totalitat, al llarg d'aquest 2021.

Ara, el nou calendari per tramitar els expedients de les subvencions permetrà que, a data de gener d'un any en curs, totes les sol·licituds rebudes l'any anterior (que s'hauran d'haver rebut abans de

l'estiu) estiguin ja resoltes. Així, en aquest sentit, els expedients que es tramitaran el 2021 s'hauran resolt a inicis del 2022. De cara al 2022, es proposarà un augment del pressupost dedicat a aquests ajuts, i així compensar la no convocatòria d'aquest 2021. I es farà també eliminant la restricció que impedia poder demanar una subvenció si se n'havia sol·licitat una altra l'any anterior.

La convocatòria, que va sortir el passat abril, serà resolta a finals de desembre d'aquest any.

Darrera actualització: 24.10.2022 | 11:59