Més formacions gratuïtes per a empreses i emprenedories d’Osona

Dijous, 23 de març de 2023

La Mancomunitat La Plana i agents de promoció econòmica de la comarca programen conjuntament formacions per afavorir la retenció del talent i garantir oportunitats. 

Aquest mes de març ha començat la desena edició del programa de formació per a millorar les habilitats empresarials d'emprenedories i empreses d’Osona. Una iniciativa que es treballa de forma conjunta entre els diferents agents de promoció econòmica de la comarca i la Mancomunitat.  

Al llarg d’aquest primer semestre es portaran a terme un seguit de formacions bàsiques per a persones que vulguin engegar el seu negoci. També s’han programat sessions específiques centrades en millorar les habilitats i competències empresarials en altres àmbits clau de l’empresa que es detallen en aquest apartat.  

El president de la Mancomunitat La Plana, Pere Medina Serrahima, subratlla que la suma d’esforços és cabdal per cuidar les persones i el progrés i, alhora, retenir el talent i garantir noves oportunitats. 

Totes les formacions són gratuïtes i per accedir-hi només cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç o trucar al servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana al 648 447 270. 

Inscriu-te a les formacions

Darrera actualització: 28.03.2023 | 15:36