Mancomunitat La Plana publica la memòria del mandat 2019-2023

Dilluns, 21 d’agost de 2023

La Mancomunitat publica, per primera vegada, una memòria sintetitzada de mandat, amb dades i titulars, per donar a conèixer l’activitat feta en l’anterior mandat (2019-2023) en una clara aposta per la transparència i la qualitat de la informació pública.

El president de la Mancomunitat i alcalde del Brull, Pere Medina Serrahima, subratlla que s’exposa de manera gràfica i concisa els projectes que fan de la Manco un instrument eficient i útil pels 13 pobles que la formen i, sobretot, per cuidar la seva gent. A més, destaca que els nous estatuts aprovats el mes de maig han de permetre llaurar i fer futur a l’administració supramunicipal més antiga i amb més trajectòria continuada d’Osona.

La publicació sintetitza en menys de 40 pàgines els serveis oferts fruit de la cooperació entre municipis i gràcies a més de 120 professionals, com els serveis funeraris, el servei de desenvolupament local, l’àrea social, o de medi ambient.

La Manco, una tercera part d’Osona

El document s’ha presentat tant a l’assemblea general sortint, com a l’entrant, per a retre comptes i facilitar el coneixement d’un ens que continuarà treballant per la qualitat de vida de les més de 35.000 persones que viuen en un territori, que com recorda el president, en cas de ser un únic municipi seria el segon més poblat de la comarca.

Consulta la memòria.

Darrera actualització: 21.08.2023 | 20:36