L’assemblea de la Mancomunitat la Plana ratifica Pere Medina com a president

Divendres, 21 de juliol de 2023

A l'assembla de la Mancomunitat celebrada el dijous 20 de juliol, s'ha ratificat l’alcalde del Brull, Pere Medina, com a president de l’ens supramunicipal. 

La proposta d’acord de govern entre els Independents i ERC es va anunciar ara fa un parell de setmanes, i el màxim òrgan de representació de la Mancomunitat hi ha donat llum verda aquest dijous, 20 de juliol, amb els 22 vots favorables dels presents a la cita.

En el seu discurs d’inici de mandat, Medina ha tingut un sentit record per qui va ser president de la Mancomunitat i alcalde del Brull Ferran Teixidó, que va morir en un accident el 26 de juny de l’any passat. Pel que fa als reptes dels propers quatre anys ha subratllat que aquest mandat “ha de servir per oferir nous serveis i noves utilitats, fruit de la reinvenció conjunta amb els pobles per facilitar els serveis públics que demana la ciutadania”.

La cita a la seu de la Mancomunitat també ha sigut la primera trobada oficial de la nova assemblea general, a on hi són presents els 12 municipis a través de dos delegats cadascú. Així doncs, en aquest mandat hi seran presents Miquel Parella (Junts) i Jesús Geli (Junts) d’Aiguafreda; Carles Valls (Independents) i Oriol Usart (Junts), de Balenyà; Pere Medina (Independents) i Oriol Soler (Independents), del Brull; Miquel Serra i Adelaida Nogué (Junts/Folgueroles); Adjutori Redorta i Dolors Riesco (Independents/Malla); Carles Morera i Serena Brunells (ERC/Muntanyola); Núria Roca i Lluís Sallés (Independents/Sant Martí de Centelles); Txevi Rovira i Xavier Oliveras (ERC/Santa Eulàlia de Riuprimer); Pol Barnils i Xavier Rierola (ERC/Seva); Mercè Cabanas i Adrià Serarols (ERC/Taradell); Pep Valldeoriola (Independents) i Albert Jofre (ERC), de Tona; i Margarita Feliu i Lluís Sans (ERC/Viladrau). També hi participa amb veu però sense vot la presidenta de l’EMD de Sant Miquel de Balenyà, Inès Puigneró (Independents).

Darrera actualització: 21.07.2023 | 10:44