La Mancomunitat propicia la inserció laboral de dones majors de 16 anys a l’atur

Dilluns, 2 d’octubre de 2023

El programa Dona Rural i Urbana ofereix un assessorament personalitzat i lliura un incentiu de 300 euros a aquelles dones que finalitzin l’itinerari formatiu

La Mancomunitat ha iniciat el programa Dona Rural i Urbana amb l’objectiu d’assessorar i facilitar la inserció laboral a dones majors de 16 anys sense feina.

 

La Mancomunitat ha iniciat el programa Dona Rural i Urbana amb l’objectiu d’assessorar i facilitar la inserció laboral a dones majors de 16 anys sense feina.

El president de la Mancomunitat La Plana, Pere Medina Serrahima, subratlla que amb el programa Dona rural i Urbana es vol capacitar les dones que no tenen feina perquè tinguin més fàcil l’accés en l’activitat econòmica del territori. En aquest sentit, el mes d’octubre s’ofereixen tallers de competències digitals o d’economia verda perquè s’introdueixin en l’àmbit digital, tecnològic, emprenedor, i de l’economia social.

El programa es dirigeix a dones majors de 16 anys que estiguin a l’atur i empadronades en algun poble de la Mancomunitat. Les participants que completin l’itinerari formatiu rebran un incentiu de 300 euros.

Per inscriure-s’hi cal trucar al 938 124 167 i demanar hora per la tècnica d’Ocupació. També es pot sol·licitar més informació en aquest enllaç o escrivint a sdl@mancoplana.cat.

El Programa Dona Rural i Urbana està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i es finança amb els fons Next Generation procedents de la Unió Europea.

 

 

 

Darrera actualització: 4.10.2023 | 11:55