La Mancomunitat informa sobre la tramitació dels ajuts de la Generalitat per rehabilitar energèticament l’habitatge

Dimecres, 4 d’octubre de 2023

El programa Estrena Edifici! subvenciona entre un 40% i un 100% de la inversió feta per rehabilitar habitatges en municipis de menys de 5.000 habitants

La Mancomunitat La Plana orienta en la tramitació dels nous ajuts de la Generalitat de Catalunya que cobreixen entre un 40% i un 100% de la inversió per rehabilitar energèticament un edifici o habitatge individual.

Amb el nom d’Estrena Edifici!, el nou programa de la Generalitat, disposa d’un total de 30 milions d’euros de fons per ajudar a assolir els objectius de reducció del consum d’energia i del nivell d’emissions de CO2 mitjançant la millora de l’eficiència energètica dels edificis existents.

En cas de voler rebre informació sobre la tramitació dels ajuts podeu trucar al 938 125 445. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 31 de desembre de 2023.

Pere Medina Serrahima, president de la Mancomunitat, exposa que posar a disposició el servei d’habitatge és un pas més per cuidar les persones i ajudar a obtenir subvencions que reverteixen en la cura de l’entorn i a fer futur.

Més informació sobre els ajuts de la Generalitat de Catalunya en aquest enllaç.

Darrera actualització: 20.10.2023 | 13:06