Jornada de presentació de l’Associació Arremangades - Dones del Montseny

Dimecres 02/10/2019

El 14 d'octubre a les 16:30 a 18h a l'Hort del rector del Brull tindrà lloc la Jornada de presentació de l'Associació Arremangades- Dones del Montseny.

A primera hora es farà l'acte de presentació de l'Associació Arremangades i es tancarà la jornada amb l'acte de cloenda i el refrigeri. Cal confirmar l'assistència fent un correu a p.montseny.rbiosfera@diba.cat.

L'Associació Arremangades és una iniciativa impulsada per dones de la Reserva de la Biosfera del Montseny, que sorgeix en bona part del treball fet durant l'elaboració del Pla d'Igualtat de gènere de la reserva, en què han participat algunes de les seves promotores. Compartim, per tant, els objectius i la il·lusió d'una iniciativa beneficiosa per a tot el territori.

Aquesta associació es constitueix amb l'objectiu de fomentar l'empoderament de les dones de la reserva, fer visible el seu paper i el seu valor i de treballar per la inserció laboral de les dones, la conciliació de la vida familiar i laboral, la transmissió del patrimoni cultural i la cura del territori.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02/11/2020 16:50