Inici de les obres de reparació de desperfectes causats pel temporal Gloria

Dimarts 30/06/2020

Després de la pandèmia s'han pogut iniciar les obres de reparació de desperfectes a la margera del Grau i el Torrent de Sant Jaume causats pel temporal Gloria. Tot i això, encara queda pendent un tram del Torrent i alguns camins com el de Les Planes.

Com també ja sabeu, el temporal Gloria va provocar desperfectes en la carretera BV-5301 que travessa la muntanya i que uneix els municipis del Brull i el Montseny. Els treballs de reparació consisteixen en arreglar els desperfectes causats per diverses esllavissades, que han comportat el tancament de la carretera durant aquests mesos. 

En concret, les actuacions executades han estat el sanejament i desbrossada previs dels talussos afectats i, posteriorment, l'estabilització dels talussos mitjançant la col·locació de geomalla i membranes d'alta resistència, reforçades amb cable d'acer i ancoratges. L'obra també ha inclòs la reconstrucció d'un mur de formigó de quatre metres d'alçada i tasques com la reconstrucció del ferm en els trams afectats, la reposició de barreres se seguretat o l'adequació de drenatge.

Imatges i vídeos

temporal gloria
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02/11/2020 16:50