Es crea l'espai de l’1 d’Octubre

Diumenge 15/07/2018

Aquesta pseudo-democràcia restrictiva i imposada amb enganys no es vol canviar, no ens deixa avançar i haurem de fer mans i mànigues per sortir-nos d'aquest desgavell polític i judicial en que ens tenen immersos.

Amb aquesta intenció es va donar veu al poble l'1 d'octubre de 2017, un moment  que ha estat l'abans i el després d'una data viscuda i en molts casos, patida per molta gent del nostre país amb una repressió amb violència extrema i indiscriminada cap a tothom. Un personal que se suposa que està per defensar els drets de tots els ciutadans, es va prendre llicències sense límits. Si haguessin defensat els drets, votar, es vulgui o no, és un dret inviolable en qualsevol societat en democràcia, lliure i avançada.

Des de l'Ajuntament i en homenatge a tots els nostres conciutadans que amb l'esforç personal malden per fer del nostre un país millor, els volem donar nom i record a l'espai de lleure comprès des del serrat dels Estenedors fins a l'Hort del Rector. Serà doncs, l'espai de l'1 d'Octubre.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30/12/2019 11:43