Els Reis tornen un any més al Brull

Dimarts 10/01/2017

El Brull es va abocar durant els primers dies de l'any per preparar l'acollida que es mereixen els Reis de l'Orient. Ses Majestats mostren sempre que es troben molt bé a casa nostra i així ho van mostrar el passat 5 de gener, acceptant fins i tot venir més d'hora quan es van assabentar que s'avançava l'horari de la Missa. 

Durant l'acte, celebrat a l'església, petits i grans es van encomanar l'alegria uns i altres amb els nervis normals per la transcendència que comporta una nit tan singular. Per l'any vinent, els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar van sol·licitar que des del Brull se'ls faci arribar el llistat de tots els nens i nenes que assistiran a la seva rebuda. D'aquesta manera els podran tenir preparats, com sempre, un present i anar cridant a cadascú un per un per obsequiar-los amb aquest petit detall.

Des del Brull s'ha fet saber a Ses Majestats que una vegada més es farà tot el possible per rebre'ls tan bé com es pugui i es segueixin trobant còmodes per tal que mai deixin de visitar el municipi.

Imatges i vídeos

Reis de l'Orient al Brull
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02/11/2020 16:50