Els pobles de la Mancomunitat cooperen un any més per commemorar el 8M

Dilluns, 4 de març de 2024

Diverses activitats marcades per la reivindicació i el compromís amb els drets de les dones prenen protagonisme al llarg del mes de març, enfortint el camí cap a una societat més equitativa i inclusiva

Els pobles mancomunats se sumen a la commemoració del 8M, Dia internacional de les Dones, amb diverses accions i activitats durant el mes de març per reivindicar la igualtat afectiva i els drets de les dones en totes les esferes de la vida pública i privada.

El cartell d’enguany mostra algunes de les reivindicacions feministes com la de “Jo decideixo sobre el meu cos”, el dret al propi cos que centra la lluita feminista des de fa moltes dècades.

Les activitats programades als diversos pobles van des d’exposicions, xerrades, tallers, caminades, o representacions teatrals i estan organitzades per ajuntaments i altres entitats.

La Mancomunitat referma el compromís per avançar cap a l’eradicació de les desigualtats socials i econòmiques i la protecció de tots els drets de les dones i les nenes adherint-se a la Declaració Institucional de la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 4.03.2024 | 08:04