El secretari general de l'Esport visita el golf del Montanyà, al Brull

Dimecres 17/06/2020

El secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física, Gerard Figueras, ha visitat el Golf Montanyà, al Brull, per conèixer les mesures implementades al camp que li han permès obtenir la certificació Global Safe Site per Bureau Veritas. Aquest segell acredita que el camp compleix adequadament amb les directrius marcades pel Ministeri de Sanitat en la minimització dels riscos arran de la Covid-19.

El Golf Montanyà ha estat el primer camp de tot l'Estat Espanyol a aconseguir el certificat GLOBAL SAFE SITE per Bureau Veritas. A més, aquest reconeixement ha estat clau perquè fins a set camps més de la resta del territori català, amb el suport de la Federació Catalana de Golf, segueixin el camí del Golf Montanyà.

La comitiva ha pogut conèixer tots els protocols de seguretat que segueixen els clients que utilitzen les instal·lacions: registres de temperatura, d'entrades i sortides, d'ús del material, reduccions d'aforament o ampliació d'espais. I per altra banda, han pogut comprovar les adaptacions que han fet els professionals i treballadors de l'equipament.

El sotrac propiciat per la Covid-19 s'ha aprofitat per implementar processos de millora i refermar el compromís amb la seguretat i la salut tant dels clients com dels treballadors del camp de Golf Montanyà.

 

Foto: Jordi Estruch - Nació Digital

Imatges i vídeos

 Foto: Jordi Estruch - Nació Digital
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02/11/2020 16:50