El Brull s'adhereix al "Manifest dels ens locals davant la crisi del Coronavirus"

Dimarts 24/03/2020

L'Ajuntament del Brull s'ha adherit al manifest conjunt que han acordat l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), per exposar la posició i les demandes conjuntes del món local català davant la situació actual.

El Manifest insisteix a la ciutadania "a complir amb les indicacions de les autoritats sanitàries i, en general, de les institucions que estem dictant per la prevenció i eradicació del COVID-19".

Des del món local es demana a les institucions supramunicipals que "les mesures que s'estan prenent a curt termini tinguin com a eix central i com a prioritat la salut de les persones i l'adequació de les infraestrutures sanitàries per tal que el personal dels centres hospitalaris puguin desenvolupar la seva tasca amb garanties".

En l'àmbit econòmic, el manifest reclama que des del món local es pugui "mobilitzar el superàvit disponible del 2019 sense limitacions, així com flexibilitzar les directrius de la regla de despesa i l'estabilitat pressupostària".

El manifest conclou que "els ens locals podem i volem ser corresponsables de les decisions estructurals que s'han de prendre per redreçar la situació actual i afrontar el futur".

El text acaba mostrant el suport i el condol a les persones i famílies que han perdut els seus éssers estimats.

Podeu llegir l'adhesió del Brull i el manifest complet aquí.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02/11/2020 16:50