Descobrint els racons de la Masia Sobrevia

Dimarts 19/07/2016
El dia 5 de juliol i en dimarts, altre cop, hem fet la trobada de tarda per anar a berenar aquest cop a La Barita. Així ho vaig anunciar al reunir-nos perquè no havia tingut prou temps per a preparar res més amb prou antelació.

Ens hem acomodat als cotxes i de camí cap a La Barita vaig veure a peu de carretera el cartell indicatiu de la Masia Sobrevia, de la qual n'havia sentit a parlar i encara que només fos per a veure-la des de fora, potser valia la pena donar-hi un cop d'ull.

Ens hi esperava el senyor Lluís Terrades el seu propietari per a rebre amb els braços oberts la Lola Rovira que no sabia com recuperar-se de la sorpresa. Cal dir que la Lola hi va néixer i no en va sortir fins el seu casament amb en Josep Muntal.

En Lluís ens va conduir per les estances de la Masia Sobrevia i de la casa que va fer construir el seu avi a l'arquitecte Puig i Cadafalch. Ho va fer amb un tracte i una exquisidesa en les explicacions molt detallades, això sí, sempre amb la Lola Rovira al seu costat.

La jornada, que va acabar essent ben diferent del que havíem planejat al principi, va acabar amb un berenar sota el Castanyer del Jardí fent la xerrada tots plegats. Vam convidar el senyor Terrades a visitar el Brull. Procurarem correspondre'l com cal. I el berenar a la Barita...un altre dia serà!

Per Albert Cartanyà

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02/11/2020 16:50