Convocatòria de beques per a activitats esportives

Dilluns 04/03/2019

Des de l'11 de març i fins al 17 de maig de 2019, els infants i joves nascuts entre els anys 2002 i 2016 -que correspon a les edats de 3 a 17 anys-, empadronats als municipis de Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Sta. Eulàlia de Riuprimer i Seva-St. Miquel de Balenyà, poden sol·licitar una beca per realitzar una activitat esportiva al llarg de la temporada 2019-2020.

Aquesta convocatòria d'ajuts té per objectiu apropar i facilitar l'accés a les activitats esportives extraescolars que s'ofereixen a nivell municipal a tots els infants i joves que hi viuen i que, per motius socioeconòmics, tenen més dificultats d'accedir-hi.

Per a poder-hi optar s'ha de complimentar uns sol·licitud i demanar hora per l'educador/a social a l'Àrea Social de la Mancomunitat La Plana. D'acord amb la valoració de la situació econòmica i de la realitat social de l'infant-jove/família (utilitzant barems socioeconòmics) es defineix el percentatge de beca econòmica que s'atorgarà.

Imatges i vídeos

Cartell de les beques esportives
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02/11/2020 16:50