Celebrada la presentació d’Arremangades, associació de dones del Montseny

Divendres 29/11/2019

El dimecres 27 de novembre va tenir lloc al Brull, la presentació oficial d'Arremangades, associació de dones del Montseny.
Aquesta associació és una entitat creada fruit dels treballs i tallers que s'han portat a terme en el marc del Pla d'igualtat del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny.  

Aquesta associació ha estat creada per un grup de dones que viuen i treballen en els municipis de la Reserva de la Biosfera amb l'objectiu d'ajudar-se, relacionar-se i compartir coneixements i recursos, per fer xarxa social femenina i sumar. 

Els objectius de l'associació són fomentar l'apoderament de les dones i ajudar a visibilitzar i promoure el seu paper, fomentar la inserció i la conciliació de la vida laboral i familiar. Aquesta entitat pretén consolidar les petites empreses artesanes que treballen per a la promoció de les dones i ajudar a visibilitzar el rol femení a la societat i en especial al Montseny.

L'associació ha creat uns lots de regal que contenen productes de les artesanes, productores i empresàries del sector, que és la primera iniciativa per fomentar la comercialització conjunta i la dinamització econòmica de les dones emprenedores de la zona. Per a comandes i reserves cal escriure a dones@arremangades.org. 
També impulsen l'elaboració d'un directori de dones de la reserva amb dades sobre biografies singulars, talents i serveis que poden oferir i comencen tallers temàtics pels 18 municipis de la Reserva.

Fotos: Josep Antoni Vallbona

Imatges i vídeos

Fotos: Josep Antoni VallbonaFotos: Josep Antoni VallbonaFotos: Josep Antoni Vallbona
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02/11/2020 16:50