Cap de setmana intens al Brull amb esport, Gran festa del Parc i la 4a fira de la Mel Ecològica

Divendres 15/09/2017

El Brull viurà aquest cap de setmana del 16 i 17 de setembre un bon grapat d'activitats amb la sortida de la travessa Matagalls-Montserrat, el dissabte, i la Gran Festa del Parc i la 4a fira de la Mel Ecològica, el diumenge.

La Matagalls-Montserrat arriba a la 38a edició i sortirà del nucli urbà del Brull a partir de les tres de la tarda de dissabte per recórrer un total de 81,4 km fins el Monestir de Montserrat, amb un desnivell acumulat de 5.870 metres.

El diumenge, les activitats es tornen festives i culturals amb la Gran festa del parc, que començarà a les 10.30h amb els tallers de JugaCirc, un tastet al món del circ per a nens, joves i adults, amb malabars, jocs d'habilitat i d'equilibri. A les 13h, hi haurà espectacle de pallassos amb la Merche Ochoa i “La Cloti al Circ”.

En paral·lel, el diumenge el Brull també acollirà la 4a Fira de la mel ecològica, amb una jornada tècnica sobre la cria de reines i la producció de gelea real (de 9.30h a 14.30h), tallers del mel i mató, tastos i altres activitats.

Imatges i vídeos

Programa 4a Fira de la Mel Ecològica
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30/12/2019 11:43