Camp de treball d’arqueologia al Montgròs

Diumenge 02/07/2017

Entre el 28 de juny i el 12 de juliol, i per sisè any consecutiu, es realitzarà al conjunt arqueològic del Montgròs un camp de treball internacional destinat a joves d'entre 18 i 29 anys.

El camp de treball està organitzat per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i el Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Brull i l'Oficina Tècnica de Parcs Naturals de la Diputació.

Les previsions de participació parlaven de la possibilitat d'acollir 23 voluntaris procedents d'Alemanya, Catalunya, Corea del Sud, Dinamarca, França, Grècia, Itàlia, Mèxic, Regne Unit, República Txeca, Rússia, Taiwan i Turquia, a més de tres monitors que també col·laboraran en les tasques de l'excavació.

En el decurs del treball de camp es difondran coneixements de metodologia arqueològica i de cultura material entre els voluntaris coneixements a través del objectes trobats a l'excavació. Com a complement, es faran xerrades sobre història antiga, materials arqueològics i una conferència sobre el Parc Natural del Montseny. Els voluntaris també tindran dues sortides culturals, una al jaciment ibèric del Pla de les Lloses i al castell de Tona i una altra a Vic.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30/12/2019 11:43