Camp de treball a la fortificació ibèrica

Dilluns, 11 de juliol de 2016
Per cinquè any consecutiu, la fortificació ibèrica del Turó de Montgròs, que es troba dins del municipi del Brull, ha estat l'escenari del Camp de Treball Internacional. 

Aquest any ha tingut lloc del 27 de juny al 10 de juliol i hi han participat un grup d'una trentena de voluntaris d'entre 18 i 25 anys. En l'edició d'enguany, els voluntaris han ampliat els seus coneixements sobre arqueologia i patrimoni històric a través de tallers, conferències i activitats desbarjo.

A banda dels beneficis que el Camp comporta pels voluntaris, l'acció complementa la intervenció sistemàtica que s'hi porta a terme durant l'any, tant des del punt de la recerca arqueològica com de la restauració arquitectònica.

En aquest Camp Internacional els participants, de diferents contrades, hi han ofert voluntàriament el seu treball per col·laborar en la recuperació del monument. Per fer-ho, se'ls dóna una formació bàsica en matèria de protecció del patrimoni històric.

El Camp de Treball Internacional està promogut per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, a través de la Fundació Catalana de l'Esplai, en conveni amb la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 21.10.2022 | 08:43