Aquest diumenge, fira de la mel ecològica i Festa Viu el Parc

Dijous 13/09/2018

El Brull acollirà aquest diumenge 16 de setembre la 6a Fira de la Mel Ecològica. A més de disposar de diverses parades de productes ecològics, la trobada comptarà amb una jornada tècnica per apicultors que parlarà sobre el pol·len i també hi haurà un taller de mel i mató amb tastet de mels i un taller de cremes amb cera d'abella.

La 6a Fira de la mel ecològica del Brull tindrà lloc de 9.30 a 15h i comptarà amb servei de restauració amb productes ecològics.

La jornada tècnica començarà a les 9.30h amb una breu presentació que donarà pas a una xerrada sobre “El pol·len: beneficis, recol·lecció i elaboració”, una xerrada sobre el “Manual de bones pràctiques del pol·len” i un taller de cremes amb cera d'abella. La jornada està organitzada per Apicultors Ecològics Associats amb la col·laboració de l'Ajuntament del Brull i la Diputació de Barcelona.

 En paral·lel, el Brull també celebrarà la Festa Viu el Parc amb diversos jocs per a nens i un espectacle de pallassos que començarà a partir de les 12.30h.

Imatges i vídeos

Cartell 6a Fira de la Mel EcològicaCartell Jornada tècnica Fira de la mel ecològica del Brull
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30/12/2019 11:43