650 escolars participen al nostre municipi en un programa d'educació ambiental.

Dijous, 19 de març de 2015
Un total de 650 escolars de cinquè de primària de 16 escoles de 18 municipis de l'àmbit del  Parc Natural del Montseny han participat el 17 i 18 de març, al Brull, en la festa de la campanya "Viu el parc", un programa d'educació ambiental organitzat per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

La campanya d'educació ambiental, adreçada a alumnes de les escoles dels municipis de l'àmbit del Parc, consta de dues fases. Una primera, que es realitza a l'aula en què es prepara la sortida al parc, i la segona, que és la que s'ha realitzat aquets dies, als entorns de la rectoria del Brull, per fer diverses activitats i conèixer de prop aspectes de la flora i la fauna del Parc.

En aquesta edició, els alumnes participants realitzen diversos itineraris pels entorns de la rectoria del Brull, amb activitats per conèixer la flora i la fauna de l'indret, així com un taller de punts de llibre i dibuixos per publicar en la propera Agenda Escolar del Parc Natural del Montseny.

Les activitats de la festa de "Viu el parc" està organitzada per l'Associació per a la Conservació de l'Entorn i la recerca (ACER) juntament amb Viladrau Educació, i té com a objectiu dinamitzar, preservar i divulgar el patrimoni natural i cultural, mitjançant diverses activitats d'educació ambiental especial pensades per a alumnes de cinquè de primària de la Xarxa de Parcs Naturals la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 21.10.2022 | 08:43