10a Fira de la Mel Ecològica i artesania del Montseny i Festa Viu al Parc

Divendres, 13 d’octubre de 2023

El Brull va acollir el passat diumenge 17 de setembre la 10a Fira de la Mel Ecològica. Durant el matí hi va haver una gran afl uència de públic que va poder degustar i adquirir també productes del Parc Natural del Montseny. La part tècnica va consistir en xerrades sobre l’optimització dels productes alimentaris i terapèutics del rusc i sobre la el procés d’elaboració les característiques de l’hidromel.

Durant la jornada es va realitzar el III Concurs a millor mel ecològica certifi cada, però també tot tipus de tallers com el taller familiar amb cera d’abelles o un tast de mels. A més, es va inaugurar l’exposició “Empremtes de bosc” i es va presentar el llibre “Tornar a la llana” de Laia Aguilà. Amb un total de 16 parades de productors i artesania, concloem que la 10ª Fira de la Mel Ecològica ha estat tot un èxit.

La jornada està organitzada per Apicultors Ecològics Associats amb la col·laboració de l’Ajuntament del Brull i la Diputació de Barcelona.

El mateix dia, també es va realitzar una nova edició de la Festa Viu al Parc amb espai de circ, tallers creatius i altres activitats per a tota la família. Grans i petits van poder gaudir de l’espectacle “Explica’m un Circ” a càrrec de Moi Aznar.

Darrera actualització: 13.10.2023 | 16:43